Buitenruimte

Buitenruimte ontwerp

Van jongs af aan, hebben wij een passie voor buitenleven, natuur en architectuur.  Als ontwerpers zijn we de spil tussen opdrachtgevers, bestuurders, projectontwikkelaars, gemeentelijke diensten, gebruikers en omwonenden met als doel een breed gedragen plan te realiseren. In al onze projecten  streven we dan ook vanuit eenvoud, maar met de hoogst mogelijke kwaliteit, naar een natuurlijke harmonie tussen het bestaande en de nieuwe ingrepen in omgeving. 

Wij besteden veel aandacht aan alle aspecten van het ontwerp, detaillering, beplanting in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Werkwijze

Een exclusieve persoonlijke buitenruimte

Synergie tussen tuin en huis

Werken in het groen

Teun

Hij is opgegroeid in Eindhoven en reed regelmatig met het hele gezin naar vrienden in Arnhem. De autorit ging destijds via het Brabantse zandlandschap door het rivierenlandschap naar de heuvelachtige parkomgeving van Arnhem Noord. Gefascineerd door de verschillende landschappen ontstond zijn liefde voor landschap en groen.

De fascinatie van de Hollandse landschappen, groen, buiten en kleur heeft hem nooit meer losgelaten. Net zoals Arnhem, de stad waar hij vanaf kleins af aan van droomde en lang gewoond heeft.

Nog steeds rijd hij regelmatig via kleine wegen naar mijn bestemming om zo veel mogelijk van ons prachtige landschap te kunnen ervaren.
Kijk om je heen en geniet. Er is zo veel moois in de nabije omgeving.

Anneke

Zij groeide op in het Friese platteland en woonde in een historische kop-hals-romp boerderij. Rondom deze boerderij lag een prachtig aangelegde Engelse landschapstuin, ontworpen door een bekende 19de eeuwse tuinarchitect, Roodbaard.  Deze tuin heeft haar altijd geboeid waardoor ze een opleiding Tuin en Landschap aan de Hogeschool Larenstein is gaan volgen. 

Klantenverhalen

Contact