Tuinen

Exclusief tuinontwerp

Van jongs af aan, hebben wij een passie voor buitenleven, natuur en architectuur. Als tuinontwerpers streven wij vanuit eenvoud naar natuurlijke harmonie tussen woning en zijn omgeving. Bij iedere tuin gaan we de uitdaging aan een persoonlijke en exclusieve tuin te ontwerpen als natuurlijke rustpunt waar men zich thuis voelt.

Wij besteden veel aandacht aan alle aspecten van het ontwerp, detaillering, beplanting in nauwe samenwerking met de klant.

Werkwijze

Een exclusieve persoonlijke tuin

Luxueus genieten aan randje Veluwe

Heel veel hoogteverschil

Italiaanse sferen bij oud schoolgebouw

Twee schetsen

Door het opstellen van twee schetsontwerpen wordt het eindresultaat persoonlijker en doordachter. De twee schetsen dwingt de klant goed na te denken om een keuze te moeten maken. Vaak brengt een tweede schetsontwerp ook tot verrassende resultaten.

Anneke

Zij groeide op in het Friese platteland en woonde in een historische kop-hals-romp boerderij. Rondom deze boerderij lag een prachtig aangelegde Engelse landschapstuin, ontworpen door een bekende 19de eeuwse tuinarchitect, Roodbaard.  Deze tuin heeft haar altijd geboeid waardoor ze een opleiding Tuin en Landschap aan de Hogeschool Larenstein is gaan volgen. 

Teun

Hij is opgegroeid in Eindhoven en reed regelmatig met het hele gezin naar vrienden in Arnhem. De autorit ging destijds via het Brabantse zandlandschap door het rivierenlandschap naar de heuvelachtige parkomgeving van Arnhem Noord. Gefascineerd door de verschillende landschappen ontstond zijn liefde voor landschap en groen.

De fascinatie van de Hollandse landschappen, groen, buiten en kleur heeft hem nooit meer losgelaten. Net zoals Arnhem, de stad waar hij vanaf kleins af aan van droomde en lang gewoond heeft.

Nog steeds rijd hij regelmatig via kleine wegen naar mijn bestemming om zo veel mogelijk van ons prachtige landschap te kunnen ervaren.
Kijk om je heen en geniet. Er is zo veel moois in de nabije omgeving.

Klantenverhalen

Contact